Bejegyzések

Natrahax #02 - A jelen

A JELEN
Ha megkérdeznéd, hogy hol vagyunk, én azt válaszolnám, hogy a Pokolban. Az alvilág kínkeserves poklában pusztulunk, melyet én kiállhatatlanul gyűlölök. A hideg ráz és a hányinger kerülget napról napra, hogy itt kell élnem, ezekkel az undorító lényekkel. Mióta az eszemet tudom, ez a bolygó rothadt és gusztustalan, amely menthetetlenné vált. Egyesek mesélik, hogy egykoron minden más volt. Több mint egy évtizede itt béke honolt. A mészárlások, háborúk elcsitultak, és a démonok meg tudtak élni egymással. A rivalizálás sosem tűnt el, mégis békésebb módon meg tudták oldani konfliktusaikat az itt élők.
De most... Mindenhol vér, hullák, és bűz fogad. Itt nincsenek színek: minden vérvörös. Ezzé vált ez a hely, melyet otthonnak kell neveznem. Az otthonom, ahol csak a háború létezik, és a vér szagát folyamatosan érezni.
Ki akarna itt élni tovább? Senki. De senki nem mer beszélni arról, hogy van élet más bolygón. Hogy miért? Mert a jelenlegi egyelten uralkodói szerv megtiltja, hogy erről …

Natrahax #01 - Régmúlt

14 ÉVVEL EZELŐTT

- Papa! Mama! Papa! Mama! - Menj Yera, menj!
- Ne! Mama! Papa! - a kislány kormos arcát könnyek borították el, nem látott a sírástól. Könnyes szemeiben tisztán tükröződött a sötét, éjszakai égbolt alatt lángra lobbant otthonuk. A tűz futótűzként terjedt, a lángok egymást nyaldosták s táplálták. Egyetlen céljuk a terület teljes elpusztítása volt.
- Fuss már! Majd utánad megyünk! Csak menj! - a kislány ledermedt édesapja kiabálására. A kis démon olyan kétségbeesett volt, hogy nem tudott mit tenni. Apja mogorva tekintetére azonban elszánta magát: befutott a mellettük tátongó sötét erdőbe, mely teljesen elnyelte a tűz okozta zajokat.
- Muszáj volt ezt csinálnod? - kérdezte a feleség könnyes szemekkel.
- Igen... Ha nem tettem volna látná, ahogy... - a férfi elharapta a mondat végét. Ízületei sajogtak, tüdeje szúrt amint levegőt vett - Te miért nem mész? - nézett szerető nejére.
- Nem foglak itt hagyni! Kizárt! - erősködött a nő.
- Menned kell! Különben visszajönnek, és tég…